Print Page   |   Contact Us   |   Report Abuse   |   Sign In   |   Register
AFLV Central At A Glance


Thursday, February 4, 2016

 1:00 - 10:00 p.m.  Registration Open
 1:00 - 10:00 p.m.  Silent Auction Drop-off
 1:00 - 6:45 p.m.  Exhibit Hall Grand Opening
 1:00 - 11:00 p.m.  Awards/Marketing & Media Display
 1:00 - 11:00 p.m.  Professional's Lounge and Study Lounge Open
 3:00 - 6:00 p.m.  Pre-Conference Programs
 4:00 p.m.  Latest suggested arrival time. Don't miss the receptions!
 5:30 - 6:45 p.m.  NBGLC Welcome Reception
 5:30 - 6:45 p.m.  LGBTQA Welcome Reception
 6:45 - 9:30 p.m.  Exhibit Hall Closed
 7:00 - 8:30 p.m.  Opening Session
 8:45 - 9:45 p.m.  Educational Session Block #1 (60 min)
 8:45 - 9:45 p.m.  Professional’s Reception
 8:45 - 10:15 p.m.  The Hunting Ground Screening and Q&A
 10:15 - 11:00 p.m.  Silent Auction Kickoff & Refreshments / Raffle Announcement (Exhibit Hall)
 10:45 - 11:45 p.m.            Evening Entertainment

 

Friday, February 5, 2016

 7:00 - 8:00 a.m.  Morning Workout
 8:30 a.m. - 11:00 p.m.  Awards/Marketing & Media Display
 Professional’s Lounge
 Study Lounge
 8:30 a.m. - 5:00 p.m.  Registration
 9:00 - 10:30 a.m.  General Session
 10:00 a.m. - 6:00 p.m.  Silent Auction & Exhibit Hall Open
 10:45 - 11:45 a.m.  Educational Sessions & Featured Speaker Block #2 (60 min)
 12:00 p.m. - 1:45 p.m.   Affiliation & Recognition Lunch
 1:45 - 2:15 p.m.  Grab & Chat Dessert w/ Exhibitors & Raffle Announcement (Exhibit Hall)
 2:30 - 4:00 p.m.  Fraternal HQ Professional Development
 2:30 - 4:50 p.m.  AFA Professionals Institute
 2:30 - 5:30 p.m.  Awards Consultations for Potential Applicants
 2:30 - 5:45 p.m.  Chapter Presidents Institute
 2:30 - 3:30 p.m.  Educational Sessions & Featured Speaker Block #3 (60 min)
 2:30 - 3:30 p.m.  Town Hall Meetings (NIC & NPC)
 3:50 - 4:50 p.m.  Educational Sessions & Featured Speaker Block #4 (60 min)
 5:10 - 5:45 p.m.  Educational Sessions & Featured Speaker Block #5 (30 min)
 9:00 p.m. - 12:00 a.m.      NBGLC Stroll Competition

 

Saturday, February 6, 2016

 7:00 - 8:00 a.m.  Morning Workout
 8:00 - 9:00 a.m.  Order of Omega Case Study Competition Orientation
 8:30 a.m. - 2:00 p.m.  Registration Open
 8:30 a.m. - 6:00 p.m.  Study Lounge & Professional’s Lounge Open
 8:30 a.m. - 4:30 p.m.  Awards/Marketing & Media Display
 9:00 - 10:30 a.m.  General Session
 10:00 a.m. - 2:00 p.m.      Silent Auction Open/Bidding closes at 2 p.m. SHARP
 10:00 a.m. - 2:00 p.m.  Exhibit Hall Open
 10:45 - 11:45 a.m.  Educational Sessions Block #6 (60 min)
 12:00 - 1:15 p.m.  NBGLC Luncheon
 12:00 - 1:15 p.m.  AFLV Central Student Luncheon
 12:00 - 1:15 p.m.  Professionals' Luncheon
 1:00 - 2:00 p.m.  Grab & Chat Dessert w/ Exhibitors & Raffle Announcement (Exhibit Hall)
 2:10 - 5:30 p.m.  Order of Omega Case Study Competition
 2:10 - 3:10 p.m.  Educational Sessions & Featured Speaker Block #7 (60 min)
 2:10 - 3:10 p.m.  Town Hall Meetings (NBGLC & Multicultural)
 3:30 - 5:30 p.m.  Silent Auction Item Pick-up
 3:30 - 5:30 p.m.  Award Consultations for 2016 Applicants
 3:30 - 4:30 p.m.  Educational Sessions & Featured Speaker Block #8 (60 min)
 4:50 - 5:20 p.m.  Educational Sessions & Featured Speaker Block #9 (30 minutes)
 5:35 - 6:35 p.m.  Fraternal Values Society Chartering Initiation
 5:35 - 6:35 p.m.  Order of Omega Initiation
 5:35 - 6:30 p.m.  Awards & Assessment Rehearsal (Invitation only)
 7:30 - 9:00 p.m.  Recognition Banquet
 9:30 p.m. - 12:00 a.m.   T-Shirt Auction
 9:30 p.m. - 12:00 a.m.  AFLV Party Hop

 

Sunday, February 7, 2016

 9:00 - 10:15 a.m.              Closing Session 

 

 

Membership Software Powered by YourMembership.com®  ::  Legal